Wynajem Sal
Sale do wynajęcia Białystok
WYNAJEM SAL, PIKNIKI, GRILLE
Posiłki na zamówienie
Przygotowujemy ofertę dostosowaną do indywidualnych wymagań naszych klientów. Przy sporządzaniu oferty pomagamy w doborze ilości oraz rodzaju potraw i napojów. Pomożemy Państwu wybrać menu, które będzie najbardziej pasować do charakteru zamówienia. Zapewniamy dania zarówno z naszej karty dań jak i potrawy na Państwa zamówienie. Ofertę kierujemy zarówno do osób indywidualnych, jak i firm.


Oferujemy wyroby garmażeryjne na zamówienie
Swojskie wyroby – garmażerka staropolska
Prosto w wędzarni, wyprodukowano 100 gotowego wyrobu z 130g mięsa:
- Kiełbasa swojska
- Polędwica
- Szynka
- Boczek
Wyroby garmażeryjne:
- Boczek pieczony
- Rolada z boczku parzona
- Karczek pieczony
- Pasztet domowy
- Salceson czosnkowy
- Pasztetowa
- Kaszanka
- Babka ziemniaczana
Dania na gorąco – catering:
1. Zupy do wyboru np.: rosół królewski z makaronem, gulaszowa, meksykańska, krem z białych warzyw
2. Roladka z polędwicy (szynka, ser) podana z ziemniakami i surówką ze świeżych warzyw
3. Udziec w marynacie / ryż z warzywami lub kopytka
4. De volle z piersi kurczaka podana z ziemniakami i surówką
5. Nugets z kurczaka, ziemniaki, surówka
6. Karkówka w marynacie podana z kopytkami i surówką z marchewki
7. Koperta z polędwicy podana z opiekanymi ziemniakami, surówka Colesław
8. Bufet podlaski: smalczyk z ogórkiem, kiszka ziemniaczana, kartacze, golonka, bigos, pierogi z kapustą
9. Pierś z kurczaka w chrupiącej panierce, ziemniaki opiekane, surówka
10. Schab pod pierzynką / puree / surówka Colesław
11. Udziec po królewsku / kopytka / bukiet warzyw


Przekąski zimne – catering:
Półmisek swojskich mięs wędzonych i pieczonych
Kodżaki ze skrzydełek
Tatar
Jaja ze szczypiorem
Zestaw pasztetów z sosem tatarskim
Galaretki wieprzowe
Zawijasy z boczkiem
Rulon z salami i szynki w kompozycji z serem
Śledzik
Ryba po grecku
Sałatka krabowa
Zestaw marynat
Pieczywo
i inne
ZAPISZ SIĘ NA KURS
SATYSFAKCJA GWARANTOWANAPosiadamy szeroki zakres usług szkoleniowych. W toku przeprowadzanych kursów teoretycznych i zajęć praktycznych stosujemy wszystkie możliwe techniki multimedialne, optymalizując w ten sposób wykorzystanie zarówno czasu osób szkolących się, jak i umiejętności instruktorów.